Összetevők
Nyers fűszer- és pritaminpaprika (87%), Étkezési só, Módosított keményítő, Sűrítőanyag (xantángumi), Étkezési sav (citromsav), Tartósítószer (kálium-szorbát)
Tápértékre vonatkozó információk
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 212 kJ / 51 kcal |
Zsír | 1,4 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 5,0 g |
amelyből cukrok | 4,4 g |
Rost | 4,3 g |
Fehérje | 2,0 g |
Só | 11,5 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Termékadatok
Külső cégek logói
Magyar Termék
Eredet
Magyar Termék
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Különleges gyártási eljárással biztosítjuk ételeihez a nyers paprika színét és ízét. A hagyományos módon elkészített magyaros ételek ízesítésére 4 adaghoz 1 evőkanál (kb. 25 g) csemege Piros Arany adagolását javasoljuk. Amennyiben az ételhez több sót nem ad, ez a mennyiség az egy főre vonatkozó napi só-beviteli érték 12%-át fedezi.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!