Összetevők
Grízgaluska: szárított grízgaluska 61% (búzadara 60,3%, részben hidrogénezett pálmazsír, tojássárgája- és fehérjepor, búzaglutén, jódozott só, cukor, őrölt szerecsendió, élesztőkivonat), jódozott só, élesztőkivonat, Zöldségek: szárított zöldségek 6,5% (sárgarépa, paszternák, petrezselyemlevél), A finom alaplevet adja: maltodextrin, ízfokozó (nátrium-glutamát), aromák (gluténnel), cukor, burgonyakeményítő, napraforgóolaj, pálmazsír, őrölt szerecsendió, fokhagymakivonat
Nyomokban tejet, szóját, zellert és halat tartalmazhat.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Tápértékre vonatkozó információk
100 ml levesben | 250 ml levesben | RI*% | |
---|---|---|---|
Energia | 103 kJ | 257 kJ | |
25 kcal | 61 kcal | 3% | |
Zsír | 1,1 g | 2,7 g | 4% |
- amelyből telített zsírsavak | 0,6 g | 1,6 g | 8% |
Szénhidrát | 2,6 g | 6,6 g | 3% |
- amelyből cukrok | 0,4 g | 1,0 g | 1% |
Rost | 0,2 g | 0,5 g | - |
Fehérje | 0,9 g | 2,3 g | 5% |
Só | 0,80 g | 2,0 g | 33% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
250 ml leves 14,7 g porból készül. A csomag 4 adagot tartalmaz. | |||
Gyermekek számára az adag nagyságát korának megfelelően változtassa. | |||
A kiegyensúlyozott étrend részeként ügyeljen a napi ajánlott sóbevitel megtartására. |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
1. A tasak tartalmát 1 liter forrásban lévő vízbe keverjük.
2. Közepes lángon, időnként megkeverve 10 percig főzzük.
Tárolás
Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó!
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!