Összetevők
Szárított zöldségek 59% (paradicsompor 45%, vöröshagymapor 10,4%, fokhagymapor 3,6%), Cukor, Búzaliszt, Őrölt fűszerek 5,8% (pirospaprika, fehér bors, fekete bors, chilipaprika), Szárított élesztőkivonat (élesztőkivonat, étkezési só), Fűszernövények 3% (oregánó, petrezselyemlevél, bazsalikom, kakukkfű), Napraforgóolaj, A százalékok az egy termékhez viszonyított arányt jelentik.
Tartalmazhat tejet, tojást, szóját, zellert és halat.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Tartósítószer hozzáadása nélkül
Tápértékre vonatkozó információk
100 g termékben | Egy adag készételben* (a 4 adagból) | RI %** egy adag készételben | |
---|---|---|---|
Energia | 1478 kJ | 2092 kJ | |
350 kcal | 501 kcal | 25% | |
Zsír | 3,2 g | 14,8 g | 21% |
- amelyből telített zsírsavak | 0,4 g | 4,5 g | 23% |
Szénhidrát | 62,0 g | 61,4 g | 24% |
- amelyből cukrok | 38,6 g | 4,0 g | 4% |
Rost | 10,9 g | 4,1 g | - |
Fehérje | 12,7 g | 29,2 g | 58% |
Só | 2,1 g | 1,84 g | 31% |
*Összesen 330 g készétel (a tasakon felsorolt friss hozzávalókból készítve) | |||
**Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | |||
Ha gyermekének készíti, az adagot a gyermek korához mérten változtassa. |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Friss hozzávalók és elkészítés:
30 dkg darált hús, 30 dkg spagetti, 3 dl víz, 2 ek. olaj, reszelt sajt és só ízlés szerint
1. A 30 dkg darált húst 2 ek. olajon előpároljuk.
2. Hozzáöntünk 3 dl hideg vizet és a tasak tartalmát. Ízlés szerint sózzuk (javaslat: 5 g).
3. Gyakran megkeverve 10 perc alatt készre főzzük. Főtt spagettivel és reszelt sajttal tálaljuk.
Tárolás
Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!