Termékleírás
Jellemzők
Mesterséges adalékoktól mentes, 800 g húshoz
Termék információk
A Lucullus gyorspác megkönnyíti a sütés konyhai előkészületeit. Lerövidíti a pácolás idejét, így a hús sütés után kellemesen fűszeres és omlós lesz.
Márka információk
Lucullus - Egy kis plusz
További leírás
Receptek, tippek, termékek:
www.szilasfood.hu
Gyorspác négyborsos-mustáros fűszerkeverék sütéshez, grillezéshez.
Összetevők
Tengeri só, Fűszer őrlemények (négyféle bors keverék (feketebors, zöldbors, rózsabors, fehérbors) (13,5%), mustármag (10,8%), koriander mag, oregánó), Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma), Ecetpor (maltodextrin, ecetsav), Dextróz, Maltodextrin, Papain
Zellert is felhasználó üzemben készült.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Mesterséges adalékoktól mentes
Tápértékre vonatkozó információk
100 g termékben | |
---|---|
energia | 670 kJ / 160 kcal |
zsír | 4,6 g |
- amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
szénhidrát | 24 g |
- amelyből cukrok | 6,3 g |
fehérje | 6,1 g |
só | 54,5 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Receptek
Receptajánlat
Körtével töltött, tejszínes sertéskaraj
Hozzávalók:
1 tasak négyborsos mustáros gyorspác fűszerkeverék, 8 szelet kicsontozott sertéskaraj (1-1,5 cm vastagságú), 4 db nagyobb kemény húsú körte, 2 dl tejszín, egy fahéj darab, 6 szem szegfűszeg, 1 evőkanál cukor.
A megtisztított körtéket apró kockákra vágjuk és fahéjjal, szegfűszeggel, cukorral, és annyi vízzel, amennyi ellepi forrástól számított 2-3 percig főzzük, majd lecsepegtetjük. A hús szeletek oldalán bemetszést ejtünk, egy kis zsebet alakítunk ki, és megtöltjük körtével, a nyílást hústűvel zárjuk le. A megtöltött húst serpenyőben elősütjük, majd tepsibe helyezzük és fólia alatt megpároljuk, majd a fóliát levéve készre sütjük. A serpenyőben a húslét a tejszínnel, és a megmaradt körtével összeforraljuk. Az elkészült húst rizskörettel és a mártással tálaljuk.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
A tasak tartalmát keverjük el 1-1,5 dl étolajjal, majd ebbe a keverékbe forgassuk meg a konyhakész húst. 20-30 percig állni hagyjuk, és serpenyőben, sütőben, vagy grillen készre sütjük.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!