A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Lucullus fûszersó 40g sertéssült

Kedvencek közé!
185 Ft
4 625 Ft / kg
Cikkszám: 7472
Súly: 0.044 kg

Termékleírás

Márka információk

Lucullus - Egy kis plusz

További leírás

Receptek, tippek, termékek:
www.szilasfood.hu

Sertéssült fűszersó

Összetevők

Étkezési só, Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma, zellergumó), Ízfokozó (nátrium-glutamát), Fűszerőrlemények (fűszerkömény, koriandermag, majoranna, feketebors), Csípősségmentes paprikaolaj

Mustármagot is felhasználó üzemben készül.

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g termékben
energia 491 kJ / 117 kcal
zsír 1,7 g
- amelyből telített zsírsavak 0,2 g
szénhidrát 18 g
- amelyből cukrok 7,3 g
fehérje 4,9 g
59,3 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Receptajánlat

Pécsi aprópecsenye
Hozzávalók:
60 dkg sertés szűzpecsenye, 10 dkg füstölt szalonna, 2 evőkanál Lucullus Sertéssült fűszersó, őrölt fekete bors, 4-5 gerezd fokhagyma, 15 dkg csiperkegomba, 2 húsos zöldpaprika, 2 paradicsom, 15 dkg gyulai kolbász, 1 csokor petrezselyem, 1 dl fehérbor, 1,2 kg burgonya, olaj a burgonya sütéséhez.

Elkészítés:
A húst lehártyázzuk, majd vékony szeletekre vágjuk, tenyerünkkel kissé ellapítjuk. A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, majd a szűzpecsenye szeleteket ráfektetjük. Megforgatva, 3-4 perc alatt fehéredésig sütjük. A fűszersóval meghintjük, megborsozzuk, a zúzott fokhagymával fűszerezzük, 1-2 percig pirítjuk. A gombát, a paprikát és a paradicsomot 1 cm-es kockákra vágjuk, és a pecsenyéhez adjuk, a karikákra vágott kolbásszal együtt. A felaprított petrezselyemmel megszórjuk, majd 7-8 perc alatt puhára pároljuk. A bort ráöntjük, még néhány percig pároljuk. A burgonyát 3-4 mm-es karikákra vágjuk, bő olajban kisütjük, jól lecsöpögtetjük, majd közvetlenül a tálalás előtt a kolbászos pecsenyével összeforgatjuk.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
A konyhakész sertéshúst dörzsölje be a fűszersóval és hagyja állni 20 percig. A húst, kiolajozott tepsiben, kevés vízzel, fólia alatt puhára pároljuk, majd a fóliát levéve, húslével locsolgatva zsírjára sütjük. A tasak tartalma 1 kg konyhakész sertéshús fűszerezéséhez elegendő.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció