Jellemzők
1,5-2 kg húshoz
Márka információk
Lucullus - Egy kis plusz
További leírás
Receptek, tippek, termékek:
www.szilasfood.hu
Húspuhító só
Összetevők
Finomított konyhasó, Maltodextrin, Papain enzim
Mustármagot és zellert is felhasználó üzemben készült. Kén-dioxidot tartalmaz.
Elkészítés és tárolás
Elkészítés és felhasználás
Adagolás:
A tasak tartalma 1,5-2 kg húshoz elegendő, a hús jellegétől függően.
Felhasználási javaslat:
A Lucullus húspuhító só növényi eredetű papain enzimet tartalmaz, mely elősegíti a hús rostjainak fellazítását.
Az előkészített hús felületén oszlassuk el egyenletesen a húspuhító sót, majd hagyjuk állni két órán keresztül.
Sütés, grillezés előtt ízlés szerint fűszerezze a húst, a konyhasó adagolásánál vegye figyelembe, hogy a termék sót is tartalmaz.
A továbbiakban a szokásos módon járjon el a hús elkészítésekor.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!