Termékleírás:
A borkén antioxidáns hatása révén segít megőrizni a savanyúságok, befőttek színét, ropogósságát, tartósítás során megakadályozza a káros mikroorganizmusok szaporodását.
Felhasználás és elkészítés:
Javasolt adagolás: Zöldségek, gyümölcsök tartósításához: 10 kg zöldség vagy gyümölcs eltevéséhez 2-3 g Édes musthoz hl-enként: 10 g Borfejtésnél hl-enként: 10-30 g A borként minden esetben hideg felöntőlében vagy gyümölcslében kell feloldani! Melegítés vagy savval történő érintkezéskor kén-dioxid képződik, amely jellegzetesen kellemetlen illatú és irritáló hatású.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, erős hőhatástól védve, más vegyi anyagoktól elkülönítve tárolandó!
Csomagolás típusa:
Tasak
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!