Termékleírás
Termék információk
A Kotányi tarkabors az a keverék, amivel az aromás, pikáns, borsos íz a legharmonikusabban elérhető. A négyféle bors íze különböző, de egymást tökéletesen kiegészítve összhangot alkotnak. Dekorálásra is kitűnő.
Márka információk
Kotányi prémium minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.
Tarkabors egész fűszerkeverék
Egyéb információk
Aromazárt csomagolás.
Összetevők
Bors (fekete, fehér, zöld), Rózsabors
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Elkészítés és tárolás
Receptek
Borsos dresszing dijoni mustárral
Hozzávalók 2 fő részére:
2 tojássárga, só, Kotányi tarkabors megőrölve vagy tarkabors malom, 1/8 l olaj, pár csepp citromlé, pár csepp Worcester-szósz, 1 TK dijoni mustár, 2 EK tejföl, 1 csipet Kotányi kakukkfű
Elkészítés:
A tojássárgát sóval, borssal, citromlével, Worcester-szósszal és a mustárral kikeverjük. Az olajat kis adagokban turmixgéppel a masszához keverjük. Végül hozzáadjuk a tejfölt és a kakukkfüvet. Ha a szósz túl sűrű lenne, adjunk hozzá egy kevés ecetes vizet. A dresszing kitűnő fejes salátához, endívia salátához és jégsalátához.
Tipp:
Igazi csemege hideg marhasült mellé.
További receptek a www.kotanyi.com oldalon.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
Harmonikus ízt kölcsönöz grillezett húsoknak, halaknak, salátáknak, leveseknek, szószoknak és burgonyás ételeknek.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!