A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi sertéssült fûszersó 30g

Kedvencek közé!
379 Ft
12 633 Ft / kg
Cikkszám: 2146
Súly: 0.035 kg

Termékleírás

Jellemzők

Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül

Termék információk

A legfinomabb sertéssültek elkészítéséhez elengedhetetlen a Kotányi Sertéssült fűszersó. A keverék kifejezetten sertéshúsból készült ételekhez lett kifejlesztve.

Márka információk

Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Sertéssült fűszersó

Egyéb információk

Aromazáró csomagolás

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Fokhagyma, Kömény, Koriander, Vöröshagyma, Bors, Paprika

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g-ban
Energia 574 kJ / 137 kcal
Zsír 2,8 g
ebből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 19 g
ebből cukor 8,9 g
Fehérje 5,8 g
61,0 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Receptötletünk:

Sertéssült meleg káposztasalátával
4 fő részére:
1 kg csontozott sertéskaraj vagy comb, 1 csom. Kotányi Sertéssült fűszersó, 3 közepes fej vöröshagyma, kevés víz, 1 EK sertészsír vagy 2 EK olaj, 1 fej káposzta, 1 TK kömény, 4 EK fehérborecet, 1 csipet cukor, kevés víz, 3 EK olaj

Elkészítés:
A hagymát vágjuk fel apróra, tegyük egy tepsibe, a húst dörzsöljük be Kotányi Sertéssült fűszersóval és kenjük be zsírral vagy olajjal, helyezzük a hagymára, öntsünk alá egy kevés vizet. Minimum 1,5 órát süssük lefedve, közben egyszer fordítsuk meg a húst és locsolgassuk a szaftjával. A káposztát vágjuk négybe, gyaluljuk le, sózzuk, borsozzuk, szórjuk rá a köményt. Az ecetet, cukrot, vizet felfőzzük és a káposztára öntjük, majd meglocsoljuk olajjal.

Tipp:
Hagyjuk a káposztasalátát fél óráig állni, majd melegítsük fel újból.

További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Kitűnő sertéssültekhez, filézett húsokhoz, húsos és gombás szaftokhoz.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció