Termékleírás
Jellemzők
Mesterpác, Garantáltan finom - 0% só, 100% pácolás, Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül
Termék információk
Ha finom omlós, mustáros sültet szeretne készíteni, pácoljon a Kotányi Mustáros pác fűszerkeverékkel. Pácoláshoz soha ne használjon sót, mert az megkeményíti a húst. Legalább 1 éjszakát érlelje és mindig adjon hozzá savas ízesítőt is (vörösbor, mustár, citromlé), mely segíti az ízek kiteljesedését.
Márka információk
Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Mustáros pác fűszerkeverék
Egyéb információk
Aromazáró csomagolás
Összetevők
Mustárpehely (53,5%), Fokhagyma, Kömény, Bors, Chili, Kakukkfű, Majoranna
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.
Elkészítés és tárolás
Receptek
Pácolt szűzérmék párolt zöldbabbal 2 fő részére:
4 db (kb. 80 g-os) sertés szűzérme, 1 EK Kotányi Mustáros pác fűszerkeverék, 2 EK olaj, kevés fehérbor, friss, tisztított, darabolt zöldbab vagy vajbab, 1 EK olívaolaj, 1 fej apróra vágott vöröshagyma, Kotányi Fehérbors őrölt, 1 TK Kotányi Borsikafű
Elkészítés:
Kotányi Mustáros pác fűszerkeveréket az olajjal, fehérborral összekeverjük és a szűzérméket ebbe a keverékbe helyezzük, majd lefedve 1 éjszakán át pácoljuk. Sütés előtt sózzuk és kevés olajon készre sütjük. A zöldbabot/vajbabot leforrázzuk, a hagymát az olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a babot, rövid ideig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és borsikafűvel ízesítjük. Forrón, a szűzérmékkel együtt tálaljuk.
Tipp:
Kínáljunk mellé tejfölt és burgonyafánkot.
További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
Sertés-, marha-, borjú-, csirke-, pulykahúshoz, de kitűnő öntetekhez és szószokhoz is.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!