Termékleírás
Termék információk
A majoranna íze aromás, enyhén csípős, kissé kesernyés. A különösen kíméletesen szárított Kotányi majoranna illóolajokban gazdag marad, így főzéskor az aromája olyan, mintha friss majorannát használnánk. Már kis mennyiség is elég a finom, majorannás íz eléréséhez.
Márka információk
Kotányi prémium minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.
Majoranna, morzsolt
Egyéb információk
Aromazárt csomagolás.
Összetevők
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Elkészítés és tárolás
Receptek
Gyors, majorannás hús szarvacskával
Hozzávalók 2 fő részére:
180 g borjúfilé, 1 vöröshagyma, 1 gerezd zúzott fokhagyma, 1 EK Kotányi majoranna, 2 EK olívaolaj, só, Kotányi feketebors malom, 1/4 l sülthússzaft, 2 TK liszt, 2 EK simára kikevert tejföl, 120 g szarvacska tészta, 1 TK vaj, majoranna a díszítéshez
Elkészítés:
A húst vágjuk vékony csíkokra, sózzuk, borsozzuk és olívaolajban pirítsuk meg. A vöröshagymát apróra vágjuk fel, adjuk a húshoz, majd a fokhagymával együtt süssük tovább és fűszerezzük Kotányi majorannával. A lisztet a tejföllel, a sülthússzafttal keverjük simára, majd adjuk a húshoz. A szarvacskát a szokásos módon főzzük készre. A tejfölös raguval együtt melegen tálaljuk, majorannával díszítsük.
Tipp:
Kitűnő kiegészítője lehet az ételnek a főtt sárgarépa.
További receptek a www.kotanyi.com oldalon.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
Általános fűszere a kacsa- és libasültnek, hüvelyesekből készült ételeknek, gombás, húsos és káposztás ételeknek.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!