A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi magyaros fûszerkeverék 40g

Kedvencek közé!
379 Ft
9 475 Ft / kg
Cikkszám: 2143
Súly: 0.044 kg

Termékleírás

Jellemzők

Aromazáró csomagolás, Természetesen - Ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül

Termék információk

Akár sütőben, akár serpenyőben vagy grillezve készít húst, a Kotányi Magyaros sültek fűszersóval az étel még finomabb. A klasszikus fűszereket és a zöldnövényi összetevőket úgy állítottuk össze a Kotányi Magyaros sültek fűszersóban, hogy az étel mindig harmonikusan finom, magyaros ízű legyen.

Márka információk

Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

További leírás

További receptek a www.kotanyi.com oldalon

Magyaros sültek fűszersó

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Paprika, Fokhagyma, Vöröshagyma, Paszternák, Bazsalikom, Majoranna, Koriander, Borsikafű, Szerecsendió, Kömény, Kakukkfű, Repceolaj

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktózt), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben kés

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g-ban
Energia 598 kJ / 142 kcal
Zsír 3,6 g
ebből telített zsírsavak 0,7 g
Szénhidrát 18 g
ebből cukor 12 g
Fehérje 5,2 g
59,0 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Magyaros sertésszelet tarhonyával
2 fő részére:
2 x kb. 200 g-os sertéscombszelet, 1 EK Kotányi Magyaros sültek fűszersó, 2 zöldpaprika, 2 paradicsom, 1 lilahagyma kockára vágva, olaj, 80 g tarhonya

Elkészítés:
A hússzeleteket megklopfoljuk, megszórjuk Kotányi Magyaros fűszersóval, rövid ideig állni hagjyuk. A hagymát megpirítjuk, rátesszük a kockára vágott paprikát, paradicsomot, majd sózzuk, borsozzuk. A húst külön forró olajban mindkét oldalán hirtelen átsütjük, majd beletesszük a lecsós alapba, kevés vízzel felöntjük és puhára pároljuk. Közben elkészítjük a tarhonyát és frissen a hússal együtt tálaljuk.

Tipp:
Kínáljon mellé tejfölt, tegye ezzel pikánssá a lecsós szeletet.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Sertés-, marha-, csirke-, pulykahúsokhoz.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció