A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi kapor morzsolt 11g

Kedvencek közé!
339 Ft
30 818 Ft / kg
Cikkszám: 2813
Súly: 0.015 kg

Termékleírás

Jellemzők

Aromazárt csomagolás

Termék információk

A kapor egyedülálló, erőteljes, összetéveszthetetlen, édeskés ízével az egész világon közkedvelt. A Kotányi Kaprot különös gondossággal szárítottuk, hogy aromáit minél jobban megőrizze Önnek. Így kis mennyiséget felhasználva is elérheti a kívánt harmonikus, kapros ízt.

Márka információk

Kotányi prémium minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.

Morzsolt kapor

Összetevők

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Elkészítés és tárolás

Receptek

Füstölt lazacos saláta kaporral

Hozzávalók 2 fő részére:
150 g füstölt lazac, 1 EK Kotányi Kapor, 1 megmosott kis fejes saláta, 1 kisebb kígyóuborka, Kotányi őrölt fehérbors, só, 3 EK málnaecet, 3 EK olívaolaj, esetleg friss kapor a díszítéshez

Elkészítés:
A lazacot finom csíkokra vágjuk, a kígyóuborkát meghámozzuk és kockákra vágjuk, majd mindkettőt a megmosott salátával összekeverjük. A málnaecetet sóval, borssal, Kotányi Kaporral és olívaolajjal elkeverjük. Az öntetet a salátával óvatosan összekeverjük és ízlés szerint utánízesítjük. Tányérokra porciózzuk és kaporral díszítjük.

Tipp:
Ha főételként tálaljuk, akkor héjában sült burgonyát adjunk mellé.

További receptek a www.kotanyi.com oldalon.

Elkészítés és felhasználás

Ajánljuk tenger gyümölcseihez, halakhoz, tsatsikihez, salátaöntetekhez, levesekhez.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció