Termékleírás
Jellemzők
Aromazárt csomagolás
Termék információk
A kapor egyedülálló, erőteljes, összetéveszthetetlen, édeskés ízével az egész világon közkedvelt. A Kotányi Kaprot különös gondossággal szárítottuk, hogy aromáit minél jobban megőrizze Önnek. Így kis mennyiséget felhasználva is elérheti a kívánt harmonikus, kapros ízt.
Márka információk
Kotányi prémium minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.
Morzsolt kapor
Összetevők
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Elkészítés és tárolás
Receptek
Füstölt lazacos saláta kaporral
Hozzávalók 2 fő részére:
150 g füstölt lazac, 1 EK Kotányi Kapor, 1 megmosott kis fejes saláta, 1 kisebb kígyóuborka, Kotányi őrölt fehérbors, só, 3 EK málnaecet, 3 EK olívaolaj, esetleg friss kapor a díszítéshez
Elkészítés:
A lazacot finom csíkokra vágjuk, a kígyóuborkát meghámozzuk és kockákra vágjuk, majd mindkettőt a megmosott salátával összekeverjük. A málnaecetet sóval, borssal, Kotányi Kaporral és olívaolajjal elkeverjük. Az öntetet a salátával óvatosan összekeverjük és ízlés szerint utánízesítjük. Tányérokra porciózzuk és kaporral díszítjük.
Tipp:
Ha főételként tálaljuk, akkor héjában sült burgonyát adjunk mellé.
További receptek a www.kotanyi.com oldalon.
Elkészítés és felhasználás
Ajánljuk tenger gyümölcseihez, halakhoz, tsatsikihez, salátaöntetekhez, levesekhez.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!