Termékleírás
Jellemzők
Aromazáró csomagolás
Termék információk
Ha vajpuha húst szeretne, dörzsölje be a húst Kotányi húspuhító keverékkel, szurkálja meg egy villával és hagyja fél óráig állni. A termék természetes eredetű papain enzimet tartalmaz, amely fellazítja a hús izomrostjait. Utána fűszerezze és süsse ki a húst.
Márka információk
Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.
További leírás
További receptek a www.kotanyi.com oldalon
Húspuhító keverék
Egyéb információk
Tilos a termék ipari felhasználása.
A termék ipari felhasználása nem engedélyezett.
Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Kukoricakeményítő, Savanyúságszabályzó: nátrium-citrát, Ízfokozó: nátrium-glutamát, Protease-enzim: papain
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, szóját, zellert, szezámmagot, tejet (laktózt) és mustárt is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápértékre vonatkozó információk
100 g-ban | |
---|---|
Energia | 111 kJ / 26 kcal |
Zsír | 0 g |
ebből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 4,3 g |
ebből cukor | 0,4 g |
Fehérje | 0,9 g |
Só | 91,7 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Receptek
Receptötletünk:
Pácolt sertéshús
Hozzávalók 2 fő részére:
2 szelet ujjnyi vastagságú sertéscomb, 2 EK Kotányi húspuhító keverék, 1 Kotányi babérlevél, 5 szem Kotányi feketebors egész, 1 csipet Kotányi kakukkfű, 1 gerezd aprított fokhagyma, 4 EK olaj
Elkészítés:
A húszeleteket Kotányi húspuhító keverékkel dörzsöljük be és ízesítsük a felsorolt fűszerekkel. Egy mélyebb tálba helyezzük őket és öntözzük meg olajjal. Lefóliázva, hűtőben hagyjuk fél órát állni, végül süssük ki őket.
Tipp:
Lecsóval és párolt rizzsel tálaljuk. A terméket csak háztartási felhasználásra javasoljuk.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
Ideális sertés és marhahúsok puhítására.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!