A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi húspuhító fûszersó 35g

Kedvencek közé!
359 Ft
10 257 Ft / kg
Cikkszám: 1109
Súly: 0.039 kg

Termékleírás

Jellemzők

Aromazáró csomagolás

Termék információk

Ha vajpuha húst szeretne, dörzsölje be a húst Kotányi húspuhító keverékkel, szurkálja meg egy villával és hagyja fél óráig állni. A termék természetes eredetű papain enzimet tartalmaz, amely fellazítja a hús izomrostjait. Utána fűszerezze és süsse ki a húst.

Márka információk

Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.

További leírás

További receptek a www.kotanyi.com oldalon

Húspuhító keverék

Egyéb információk

Tilos a termék ipari felhasználása.
A termék ipari felhasználása nem engedélyezett.

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Kukoricakeményítő, Savanyúságszabályzó: nátrium-citrát, Ízfokozó: nátrium-glutamát, Protease-enzim: papain

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, szóját, zellert, szezámmagot, tejet (laktózt) és mustárt is felhasználó gyártóüzemben készült.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g-ban
Energia 111 kJ / 26 kcal
Zsír 0 g
ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 4,3 g
ebből cukor 0,4 g
Fehérje 0,9 g
91,7 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Receptötletünk:

Pácolt sertéshús
Hozzávalók 2 fő részére:
2 szelet ujjnyi vastagságú sertéscomb, 2 EK Kotányi húspuhító keverék, 1 Kotányi babérlevél, 5 szem Kotányi feketebors egész, 1 csipet Kotányi kakukkfű, 1 gerezd aprított fokhagyma, 4 EK olaj

Elkészítés:
A húszeleteket Kotányi húspuhító keverékkel dörzsöljük be és ízesítsük a felsorolt fűszerekkel. Egy mélyebb tálba helyezzük őket és öntözzük meg olajjal. Lefóliázva, hűtőben hagyjuk fél órát állni, végül süssük ki őket.

Tipp:
Lecsóval és párolt rizzsel tálaljuk. A terméket csak háztartási felhasználásra javasoljuk.

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Ideális sertés és marhahúsok puhítására.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció