A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi grill szárnyas fûszerkeverék 30g

Kedvencek közé!
349 Ft
349 Ft / db
Cikkszám: 13322
Súly: 0.05 kg

Termékleírás

Jellemzők

Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül

Termék információk

A Kotányi Grill szárnyas fűszerkeverék zöldnövényi fűszerek és paprika harmonikus keveréke, mely kiválóan alkalmas szárnyashúsokhoz.

Márka információk

Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Grill szárnyas fűszerkeverék

Egyéb információk

Aromazáró csomagolás

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Paprika, Kakukkfű, Vöröshagyma, Fokhagyma, Rozmaring, Bors, Majoranna, Borsikafű, Bazsalikom, Tárkony

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g-ban
Energia 744 kJ / 187 kcal
Zsír 3,8 g
ebből telített zsírsavak 0,9 g
Szénhidrát 23 g
ebből cukor 20 g
Fehérje 6,4 g
45,3 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Receptötletünk:

Grillezett csirkecomb lilahagymával 2 fő részére:

2 csirkecomb, 1 EK Kotányi Grill szárnyas fűszerkeverék, 3 EK olívaolaj, 2 lilahagyma, só, Kotányi Feketebors malom, 1 TK Kotányi Kakukkfű, 2 EK balzsamecet

Elkészítés:
A csirkecombokat szórjuk meg a Kotányi Grill szárnyas fűszerkeverékkel, locsoljuk meg 2 EK olívaolajjal és 20 percig hagyjuk állni, majd grillezzük. A hagymát hámozzuk meg és szeleteljük fel, a maradék olajjal locsoljuk meg és helyezzük a grillre. Fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel, végül balzsamecettel kenegessük meg. A grillezett csirkecombokat lilahagymával tálaljuk.

Tipp: Zöldséges rizst kínálhatunk mellé.

További receptek a www.kotanyi.com oldalon

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Csirkecombhoz, csirkemellhez, pulykahúshoz, de nyúlhoz is nagyszerűen illik.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció