Termékleírás
Jellemzők
Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül
Termék információk
A Kotányi Grill szárnyas fűszerkeverék zöldnövényi fűszerek és paprika harmonikus keveréke, mely kiválóan alkalmas szárnyashúsokhoz.
Márka információk
Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Grill szárnyas fűszerkeverék
Egyéb információk
Aromazáró csomagolás
Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Paprika, Kakukkfű, Vöröshagyma, Fokhagyma, Rozmaring, Bors, Majoranna, Borsikafű, Bazsalikom, Tárkony
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápértékre vonatkozó információk
100 g-ban | |
---|---|
Energia | 744 kJ / 187 kcal |
Zsír | 3,8 g |
ebből telített zsírsavak | 0,9 g |
Szénhidrát | 23 g |
ebből cukor | 20 g |
Fehérje | 6,4 g |
Só | 45,3 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Receptek
Receptötletünk:
Grillezett csirkecomb lilahagymával 2 fő részére:
2 csirkecomb, 1 EK Kotányi Grill szárnyas fűszerkeverék, 3 EK olívaolaj, 2 lilahagyma, só, Kotányi Feketebors malom, 1 TK Kotányi Kakukkfű, 2 EK balzsamecet
Elkészítés:
A csirkecombokat szórjuk meg a Kotányi Grill szárnyas fűszerkeverékkel, locsoljuk meg 2 EK olívaolajjal és 20 percig hagyjuk állni, majd grillezzük. A hagymát hámozzuk meg és szeleteljük fel, a maradék olajjal locsoljuk meg és helyezzük a grillre. Fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel, végül balzsamecettel kenegessük meg. A grillezett csirkecombokat lilahagymával tálaljuk.
Tipp: Zöldséges rizst kínálhatunk mellé.
További receptek a www.kotanyi.com oldalon
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
Csirkecombhoz, csirkemellhez, pulykahúshoz, de nyúlhoz is nagyszerűen illik.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!