A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi grill klasszikus fûszersó 40g

Kedvencek közé!
359 Ft
8 975 Ft / kg
Cikkszám: 1108
Súly: 0.045 kg

Termékleírás

Jellemzők

Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül

Termék információk

A Kotányi Grill klasszikus fűszersója a grillezők egyik kedvence. Kellemesen füstös íze minden grillezésre szánt húsféléből felejthetetlen ízélményt varázsol.

Márka információk

Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Grill klasszikus fűszersó

Egyéb információk

Aromazáró csomagolás

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Paprika, Kömény, Fokhagyma, Cayenne bors

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g-ban
Energia 621 kJ / 148 kcal
Zsír 4,2 g
ebből telített zsírsavak 0,5 g
Szénhidrát 18 g
ebből cukor 9,7 g
Fehérje 6,6 g
59,4 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Pásztornyárs fenyőmagos rizzsel
Hozzávalók 2 fő részére:
100 g vesepecsenye nagyobb kockára vágva, 50 g felkockázott szalonna, 1 kisebb vöröshagyma félbe vágva, 1 kicsumázott zöldpaprika négybe vágva, 1 kisebb paradicsom, 1 EK Kotányi Grill fűszersó, 2 EK olaj,
A fenyőmagos rizshez: 2 marék hosszúszemű főtt rizs, 2 EK pirított fenyőmag, 1 TK vaj, 1 kisebb lilahagyma felkarikázva

Elkészítés:
A húst, szalonnát, paprikát, paradicsomot, vöröshagymát felváltva nyársra fűzzük. Kotányi Grill fűszersóval megszórjuk a nyársakat és kevés olajjal meglocsoljuk, majd grillezzük. A rizst fenyőmaggal és vajjal összekeverjük, megmelegítjük, tányérra szedjük. A grillezett nyársakkal és a lilahagyma-karikákkal tálaljuk.

Tipp:
A húst először közvetlenül a parázs felett grillezzük, így a húson kéreg keletkezik, ami meggátolja, hogy kiszáradjon. A húst utána már a parázstól távolabb süssük készre.

További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Kitűnően harmonizál sertés- és marhahússal, szárnyasokkal, halfélékkel, de köményes íze miatt kitűnő burgonyás és zöldséges ételekhez is.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció