A Kikilla Shop honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Kotányi flekken fûszersó 35g

Kedvencek közé!
379 Ft
10 829 Ft / kg
Cikkszám: 1107
Súly: 0.041 kg

Termékleírás

Jellemzők

Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül

Termék információk

E keverék tökéletes ízt ad a hagyományos magyar ételeknek. Sülhet olajban, sütőben vagy akár grillen a hús, mindenképp finom, pikáns, magyaros ízt ad a Kotányi flekken fűszersó a húsoknak.

Márka információk

Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.

Flekken fűszersó

Egyéb információk

Aromazáró csomagolás

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Mustármag, Cukor, Fokhagyma, Vöröshagyma, Füstölt paprika, Bors, Oregánó, Paprika

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
  100 g-ban
Energia 751 kJ / 179 kcal
Zsír 5,3 g
ebből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 24 g
ebből cukor 18 g
Fehérje 6,5 g
55,0 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Receptek

Fűszeres flekken sült burgonyával
2 fő részére:
400 g sertésflekken, 1 csomag Kotányi Flekken fűszersó, 2 EK olívaolaj.
A sült burgonyához: 4 közepes burgonya, olaj a sütéshez, 1 csipet só, Kotányi Feketebors malom, kevés fehér balzsamecet

Elkészítés:
A hússzeleteket dörzsöljük be a Kotányi Flekken fűszersóval, locsoljuk meg az olívaolajjal és 30 percig hagyjuk állni. A megtisztított, hámozatlan burgonyákat szeleteljük fel, majd forró olajban ropogósra süssük ki. Sóval és feketeborssal fűszerezzük és balzsamecettel csöpögtessük meg. A húsok mindkét oldalát rövid ideig grillezzük és a burgonyával tálaljuk.

Tipp:
Friss káposztasalátával szervírozzuk.

További receptek a www.kotanyi.com oldalon

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
Mindenféle sertéshúsból készült sültekhez ajánljuk.

Tárolás

Száraz helyen tartandó.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció