Termékleírás
Jellemzők
Aromazárt csomagolás
Termék információk
A bazsalikom a szegfűszeggel, borssal és a mentával a Földközi-tenger konyháinak elengedhetetlen kelléke. A Kotányi Bazsalikomot különös gondossággal szárítottuk, megőrizve gazdag illóolaj tartalmát, melyet főzés közben Ön is érezhet.
Márka információk
Kotányi prémium minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Kezdetektől napjainkig kizárólag kiváló minőségű, folyamatosan ellenőrzött alapanyagokat használunk, ami garantálja a Kotányi termékek különlegesen finom, aromákban gazdag ízét. Prémium fűszereinkkel örömteli a főzés és gazdaságos a fűszerezés.
Bazsalikom, morzsolt
Összetevők
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet, zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Elkészítés és tárolás
Receptek
Paradicsomos mozzarella saláta bazsalikommal
Hozzávalók 2 fő részére:
150 g kis Mozzarella golyók, 1 csomag koktélparadicsom, 1 evőkanál Kotányi Bazsalikom, 2 evőkanál balzsamecet, 2 evőkanál olívaolaj, só, frissen darált Kotányi Feketebors (malom), ízlés szerint 1 teáskanál ketchup, friss bazsalikom a tálaláshoz
Elkészítés:
A mozzarellát jól lecsöpögtetjük, a koktélparadicsomokat félbe vágjuk. A többi hozzávalókkal a paradicsomokat, a mozzarellát összekeverjük és 10 percig állni hagyjuk. Kóstolja meg és ízesítse, ha még szükséges. Friss bazsalikommal díszítve tálaljuk
Tipp:
Ropogós olívás kenyeret kínáljunk a salátához.
További receptek a www.kotanyi.com oldalon.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
Kiváló paradicsomszószhoz, Bologani spagettihez, pizzához, felfújtakhoz és salátaöntetekhez.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!