Termékleírás
Jellemzők
Alapfűszer
Márka információk
Kedves Vásárló!
Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Szegfűszeg egész, szárított. Aromazáró csomagolásban
Összetevők
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Elkészítés és tárolás
Receptek
Tradicionális ízeink újragondolva
Csípős forralt bor
20 p
Elkészítés: könnyű
Költség: olcsó
Hozzávalók:
1 liter száraz vörösbor, fél liter víz, 10 szem Horváth Rozi egész szegfűszeg, 1 csillagánizs, 1 kis rúd fahéj, 20 dkg cukor, 1 vaníliarúd, 1 narancs, fél tk feketebors, 1 kisebb csilipaprika.
Elkészítése:
A vaníliát hosszában felhasítjuk, kikaparjuk a magjait, majd a narancs héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk és minden fűszerrel, vízzel és borral egy lábasba tesszük. 10 percig forraljuk, ha szükséges ízesíthetjük egy csipet sóval, cukorral, vagy vízzel. Leszűrve, forrón adagoljuk a bögrékbe.
Tipp:
Füstösebb ízhez használjunk füstölt jalapeno paprikát, chipotle-t, amitől igazán mély színű lesz a forralt bor.
Tárolás
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!