Termékleírás
Jellemzők
Fűszerkeverék, 1 kg húshoz
Márka információk
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Brassói aprópecsenye fűszerkeverék. Aromazáró csomagolásban
Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Fokhagyma, Vöröshagyma, Bors, Füstölt paprika, Majoranna
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápértékre vonatkozó információk
100 g-ban | |
---|---|
Energia | 893 kJ/213 kcal |
Zsír | 1,0 g |
ebből telített zsírsavak | 0,2 g |
Szénhidrát | 36 g |
ebből cukor | 17 g |
Fehérje | 8,8 g |
Só | 35,0 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Receptek
Tradicionális ízeink újragondolva
Brassói aprópecsenye
1ó
Elkészítés: közepes
Költség: átlagos
Hozzávalók: 1 kg sertéscomb, 1 kg burgonya, 1 csomag Horváth Rozi Brassói aprópecsenye fűszerkeverék, 1 fej vöröshagyma, olaj.
Elkészítése: A húst megmossuk, szárazra töröljük, 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk és ugyanakkora kockákra vágjuk. Serpenyőben olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd beletesszük a húskockákat, barnára pirítjuk, megszórjuk a Horváth Rozi Brassói aprópecsenye fűszerkeverékkel, kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A burgonyát bő, forró olajban kisütjük, és óvatosan összekeverjük a hússal. Vegyes salátával, savanyúsággal forrón tálaljuk.
Tipp: Friss petrezselyemzölddel és néhány csepp citromlével élénkíthetjük az ízeket.
Tárolás
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!