Gyulai lángolt kolbász
Gyulai lángolt kolbász
Gyulai Lángolt kolbász. Hagyományos, szárításos érleléssel készült. 100 g késztermék előállítása 134 g sertéshús felhasználásával készült.
Tárolási információ: 10-20°C között tárolandó!
Származási hely: Magyarország
Tárolási információ: 10-20°C között tárolandó!
Származási hely: Magyarország
Összetevők: sertéshús, gyártási szalonna, étkezési só, burkolóanyag (sertés vékonybél), paprika őrlemény, fűszerek, szacharóz, ízfokozó (E-621), antioxidáns (E-300), tartósítószer (E-250).
Allergének: -
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1919 kJ (463 kcal)
Zsír: 41 g ebből telített: 17 g
Szénhidrát: 0,7 g ebből cukrok: 0,03 g
Fehérje: 23 g
Só: 3,3 g
Allergének: -
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1919 kJ (463 kcal)
Zsír: 41 g ebből telített: 17 g
Szénhidrát: 0,7 g ebből cukrok: 0,03 g
Fehérje: 23 g
Só: 3,3 g
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!